Saya akan tunjukkan STRATEGI & FORMULA Bagaimana Anda Juga Boleh Menjana Pendapatan 3 - 4 Angka Sebulan Tanpa Perlu Menjual Produk Sendiri!

Samada anda nak buat duit melaluinya secara PART TIME ataupun FULL TIME, saya akan tunjukkan pelan tindakannya kepada anda. Anda hanya perlu COPY & PASTE sahaja!


Tarikh: 

Daripada: Rahman Basri


Anda cuba lihat screenshot daripada banyak lagi akaun Affiliate saya yang saya dapat diatas. Adakah anda pun mengimpikan pendapatan di internet tanpa anda perlu bekerja keras? Duduk dirumah saja tanpa perlu keluar duit minyak, duit parking, bayar tol?

Adakah anda pun mahu duit RM masuk kedalam akaun anda tanpa anda pergi ke pejabat dan hanya bekerja dari rumah didepan laptop atau komputer anda?

Inilah yang hangat dibualkan sebagai Affiliate. Ya! Pemasaran Affiliate, ia bukan suatu model bisnes yang baru, tapi ia telah lama diketahui oleh masyarakat antarabangsa di luar sana… Tapi di negara kita Malaysia, masih ramai yang tidak tahu apa itu Affiliate? Betul tak?

Jika anda salah seorang daripada mereka yang masih belum mengetahui apa sebenarnya affiliate ini, atau anda belum pernah pun mendengar istilah affiliate ini… Tak mengapa, mari saya terangkan dengan jelas kepada anda..

Saya akan tunjukkan caranya kepada anda tapi anda cuma perlu baca laman ini sehingga habis kerana saya akan tunjukkan bagaimana caranya anda boleh pelajari teknik saya dan saya kongsikan caranya kepada anda. TANPA SELINDUNG.

Pemasaran affiliate adalah perjanjian antara  si penjual (pemilik produk) dengan affiliate (anda), di mana penjual tersebut akan membayar komisyen untuk jualan yang dihasilkan melalui usaha yang dilakukan oleh affiliate iaitu anda untuk mempromosikan produk-produk si penjual tadi.

Untuk lebih mudah faham, Ia adalah seperti ini..
  1. Anda menyertai program affiliate melalui proses pendaftaran mereka. (Percuma sahaja)
  2. Anda akan diberi pautan (link) affiliate yang unik.
  3. Anda mempromosikan pautan affiliate tersebut dalam pelbagai cara.
  4. Anda mendapatkan komisyen jika ada yang membuat pembelian hasil daripada melalui promosi anda.

Secara kesimpulannya, dalam Pemasaran Affiliate ini, anda hanya perlu promosikan “pautan afiliate” anda. Dan anda memenuhkan akaun bank anda dengan hasil komisyen apabila pengunjung / pelawat klik pada pautan affiliate tersebut dan mereka membeli produk yang dipromosikan itu.

Contohnya begini…

Anda promosikan satu produk affiliate yang bernilai RM 100, dan komisyen yang dijanjikan oleh pemilik produk jika anda berjaya menghasilkan jualan adalah RM50, iaitu 50% daripada harga asal produk tersebut.. Bayangkan jika anda menghasilkan 10 jualan melalui promosi produk tersebut, anda sudah boleh mendapat komisyen sebanyak RM500. Itu jika 10 jualan, jika 20 jualan? Anda sudah dapat RM1000 sebagai komisyen! Lumayan bukan?


Jika anda masih tak percaya, ini salah satu bukti pendapatan lumayan hanya melalui affiliate (Jual Produk Orang Lain)Sebelum anda teruskan bacaan anda, saya berbesar hati ingin berkongsikan Tips Pemasaran Affiliate secara PERCUMA untuk anda..Sekarang adakah anda yakin dengan Pemasaran Affiliate boleh menyumbang income sampingan yang lumayan buat anda? Adakah ia begitu mustahil untuk anda menjana pendapatan seperti di atas..?

Disebabkan itulah, dalam masa hampir 2 tahun saya telah kaji dengan mendalam strategi dalam pemasaran Affiliate ini, dan saya korek rahsia Pakar-pakar Affiliate dalam & luar negara. Saya lakukan trial & eror selama 2 tahun untuk menguji keberkesanan setiap teknik dalam affiliate untuk berjaya.. Sehinggalah saya juga berjaya memperoleh 3-4 angka pendapatan hanya melalui affiliate!

Lihat buktinya..Saya juga pernah dijemput untuk menjadi Speaker Jemputan di seminar-seminar & program perniagaan internet untuk berkongsi rahsia dan strategi bagaimana melakukan pemasaran affiliate sehingga berjaya.


Tujuan saya dedahkan semua ini adalah semata-mata untuk anda lihat betapa pemasaran affiliate adalah suatu bidang perniagaan internet yang amat menyeronokkan dan ia boleh menyumbang pendapatan sampingan yang lumayan untuk anda.Baiklah, Tanpa Berlengah Lagi...


Mahukah anda jika saya tunjukkan anda..

Cara bagaimana untuk bermula dengan affiliate

Kaedah & Strategi yang benar-benar berkesan untuk anda gunakan dalam pemasaran kelak.

Teknik & Triks untuk anda gandakan sekurang-kurangnya 3-4 kali ganda pendapatan anda melalui affiliate. Saya ada FORMULA untuk tingkatkan jualan affiliate!
 
Action plan (pelan tindakan) untuk anda berjaya dalam affiliate
   
Banyak lagi yang anda tidak sangka yang saya akan dedahkan kepada anda…Ya! Saya mahu tahu kesemua perkara di atas!

Dan apa yang bakal saya bocorkan ini adalah SESUAI untuk anda, rakan anda, ahli keluarga anda yang mungkin adalah dalam kategori di bawah ini:

* Zero info dalam Affiliate sebelum ini

* Pernah cuba affiliate, tapi masih ZERO income melaluinya

* Pernah dapat 3 angka dalam affiliate, tapi itupun tak konsisten.

* Bercita-cita nak jadi Top Affiliate

Dan sebelum saya bocorkan lebih banyak lagi trick dan cara menjana income lumayan melalui affiliate, saya ingin bertanya dulu pada anda yang tengah semangat sangat nak cari income melalui affiliate ni…


Adakah Anda Sedar Kenapa Ramai Yang Pernah Terlibat Dengan Pemasaran Affiliate Masih Tidak Berjaya Menjana Walau Rm1 Melalui Affiliate?

Saya tahu, ramai yang pernah MENCUBA pemasaran affiliate, namun sehingga kini masih GAGAL menjana income melaluinya..

Saya tunjukkan buktinya, ini adalah hasil survey yang lakukan sebelum ini:


Mereka sebenarnya tidak sedar kerana pelbagai kesilapan dilakukan, antaranya:

Tidak tahu memilih produk yang sesuai untuk dipromosikan

Promosi pada sasaran yang tak betul.
   
Lebih teruk lagi, mereka melakukan promosi dengan cara tak betul.
   
Tiada perancangan dalam promosi
    
Tidak fokus dalam melakukan promosi
   
Tidak tahu memilih tool promosi yang betul
    
Dan bermacam-macam kesilapan lagi.


Ya! Itulah antara sebab mengapa ramai yang GAGAL menjana pendapatan melalui affiliate. Dan lebih malang lagi, ada lebih 101 macam kesilapan lagi yang mungkin menyebabkan anda kempunan untuk merasa komisyen affiliate ini.

Jadi apakah caranya? Apakah Langkahnya?

Saya tahu ini adalah persoalan anda sejak dari awal kita berbualkan? Anda jangan bimbang…

Anda tak perlu risau lagi, kerana saya akan bongkarkan bagaimana memulakan pemasaran affiliate ini sehingga anda Berjaya menjana 3-4 angka pertama anda melaluinya. Dengan segala pengalaman selama lebih 2 tahun saya membuat kajian terhadap teknik & strategi affiliate ini, saya kongsikan dengan anda dengan harapan anda juga boleh merasa seperti apa yang telah saya & rakan-rakan saya rasai.. Peluang anda bermula daripada sekarang!

 

Dibongkarkan Semuanya! Seminar Pemasaran Affiliate!

Saya menjemput anda untuk hadir ke Seminar Pemasaran Affiliate untuk anda belajar secara terus daripada saya. YA, saya kini turun padang untuk membantu anda secara LIVE!

Yuran Seminar
RM50.00 / seorang
(Akan dapat 1 TIKET PERCUMA lagi. Ini bermaksud anda boleh bawa seorang lagi bersama dengan anda)
Tarikh Seminar 04hb Feb 2012
12hb Feb 2012
19hb Feb 2012
11hb Mac 2012 - TUTUP!
18hb Mac 2012 (KAJANG, SELANGOR) - Daftar!

Masa Seminar 10.00 pagi - 1.00 petang (pendaftaran bermula 9.30 pagi)
Tempat Seminar iZR Strategy & Consultancy

No.48-M, Jalan Hentian 2, Off. Jalan Reko,
Pusat Hentian Kajang, 43000 Kajang Selangor.

Klik di sini untuk lihat Google map ke Hentian Kajang

Maksimum Peserta 30 orang sahaja
Keperluan Peserta Buku nota + pen

Siapa saya? Kenapa saya adalah orang yang paling layak membantu anda untuk berjaya?

Antara kejayaan yang pernah saya pernah capai dalam Pemasaran Affiliate:

RM6300 ++ dalam masa 8 hari, beliau berjaya memenangi iPad sebagai Hadiah Utama Clickbank Mania

RM5000++ dalam masa sebulan, beliau juga Berjaya memenangi Netbook Samsung sebagai Hadiah tambahan (Pakar Ebook)

RM4500++ dalam masa 21 hari (TeknikPemasaran)

RM4300 ++ untuk promosi FB Ads Mania dan berjaya memenangi Percutian ke Bali Indonesia selama 4H 3M.

RM1500++ dalam masa 4 hari, beliau Berjaya membawa pulang Iphone 3GS apabila dinobatkan sebagai Top Affiliate (Pakej Promosi Aidilfitri)

RM2200++ dalam masa sebulan, dan memenangi Blackberry Curve sebagai bonus tambahan TOP Affiliate (Teknik Jana Trafik Ebay)

RM4000++ dalam masa  sebulan, beserta sesi Mastermind dengan Ammar Zahar & Top Affiliate (FB Mania)

RM1000++ dalam masa 35 hari (Rahsia Menjadi Affiliate)

RM1000++ dalam masa sebulan (Strategi Wang)

RM1200++ untuk seminggu promosi (20ribu20hari)

Jangan belajar teori daripada mereka yang bukan pemasar affiliate yang telah terbukti berjaya. Pelajarilah daripada mentor yang betul-betul terbukti berjaya sekarang dan telah berjaya transformasi hidup ramai orang lain.

Saya juga telah menganjurkan beberapa siri Kelas Affiliate tertutup, dan berikut adalah beberapa gambar kenangan semasa Kelas (Coaching) Affiliate tersebut dijalankan. Selain daripada itu, saya juga pernah dijemput untuk menyampaikan talk berkaitan dengan Affiliate semasa Workshop Pakar Usahawan Internet, Ammar Zahar.Anda lihat sahaja bagaimana komisyen affiliate dibayar. Setiap kali pembayaran komisyen dilakukan, maka saya akan menerima emel notifikasi daripada pihak bank menyatakan pemilik produk telah pun membayar komisyen tersebut. Ini bukan tipu-tipu. Ia saya peroleh daripada emel sebenar yang dikirimkan oleh pihak bank ke akaun emel saya...!

YA, RAHMAN! Saya Berminat Untuk Belajar Menjana Income Di Internet. Jadi, Bagaimana Nak Daftar ke Seminar Affiliate Ini?KLIK PADA 'TEMPAH SEGERA' DI ATAS UNTUK PENDAFTARANJika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan Seminar Affiliate ini, jangan cemas... hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda. SMS ke
010-2205985 (En Syed Faiz) atau emelkan ke support@seminaraffiliate.com.my

Ikhlas,


Rahman Basri
Emel: support@seminaraffiliate.com.my

Jangan lupa untuk Daftarkan Nama & Emel anda di ruangan
berikut bagi mendapatkan Tips Pemasaran Affiliate secara PERCUMA!